martes, 18 de noviembre de 2014

Kick Boxingia ja kokkausta

Moikka! Oon pienesti menettäny mun innostusta kirjottamiseen, mut ei siinä, täällä taas.

Oon alottanu Salton nuorten toimistolla tanssiryhmässä, josta oon muutamaan otteeseen maininnu. Oon ihan rakastunu! Meiän ryhmä koostuu 9-20 vuotiaista nuorista, jotka on ihan hullun hyviä tanssimaan.
Ekalle tunnille oli tosi vaikee mennä, ku ei tuntenu ketää ja tuntu et kaikki liikkeet oli latino-pyllynpyöritys-liikkeitä, joita kankeana suomalaisena en onnistu vääntämään luonnollisesti :DD Nyt 2 viikon treenejen jälkeen oon kuitenki päässy porukkaan tosi hyvin. Voin kiittää siitä meiän opettajaa, joka huutelee mulle tunnilla ”EIII Mitä sä teet? Pyöritä sitä lantiota, Suomi!”. Se myös laitto mut tanssimaan luokan parhaan (ja söpöimmän <3) kundin kanssa salsaa muiden edessä ja vetämään Break Battlen sitä itteään vastaan. Pakko myöntää, että veri maistu suussa pistettyäni parastani ”Herra 100 kiloa silkkaa lihasta 20 vuoden break-ura takana” vastaan. Oon lunastanu paikkani varsin nöyryyttävällä tavalla siis.
Kuitenki halusin viel tutustuu porukkaan lähemmin joten lähin mukaan kattomaan, ku meiän Kick Boxing –ryhmä kilpaili ja tanssiryhmä esiinty Rio Negrolla. Oli tosi hyvä reissu, sain 9-12-vuotiaista koostuvan faniryhmän ja uusia tuttavuuksia :) Sit tein tokaa kertaa suomalaista sapuskaa tääl! Tuli aivan sairas koti-ikävä, ku rupesin tekee puuroa karjalanpiirakoita varten ja menin maistaa kesken kokkailun. Oi joulu… Must tuntu, et perhe ei todellakaa tykänny mistään muusta ku munavoista, mut hirveesti ne yritti hymyä vääntää :DD Jjajaj Angelina tais tykätä oikeesti, koska ne maistu ”terveelliseltä” täysjyvä-jauhon takii. Nojoo, ehkä nää arvostaa enemmän ku teen mokkapaloi ja korvapuustei/kanelipullia.


HYI, näyttää ihan hirveiltä, mut siis hyviä tuli, tossa vielä voitelu käynnissä!


Kävin myös kokeilemassa Urugualaista kokkikurssia! Saisin käyä siel 5 kertaa ilmaseks, koska kurssi on päättymässä, mut tunnit menee päällekkäin mun tanssituntien kaa ja niist tykkään enemmän. Mut joo oli mielenkiintosta, ja okei ihan sika ällöä käyä kattoo yhellä tunnilla. Tarjoilijaopiskelijana ja normaali hygieenisenä ihmisena kammoksuin raa’an kanan käsittelyä ilman käsineitä, SAATI KÄSIENPESUA!!?? Kanaa myös käsiteltiin samoilla työpinnoilla ja –välineillä, ku muita tuotteita, eikä kypsyyttä tarkistettu mitenkää, suoraa lautaselle vaan. Moi salmonella. Muutenki keittiössä toimittiin ihan miten huvittaa, likasilla käsillä näperöitiin kaikkea ja tiskaamisessa ei tosiaan mitään kehumista. Mut in the end, tuli hemmetin hyvää ruokaa ja kauniita annoksia.Vanhemmat siskot Angelina ja Ingrid kävi taas vähän aikaa sitte kylässä. Meil on Agustinan kaa sääntönä, et saadaan käydä bileissä vaan vanhempien siskojen kanssa, joten oli disco-viikonloppu taas edessä! Ekana viikonloppuna käytiin isommalla porukalla Agus, Angelina, naapurissa asuva serkku ja minä. Saltossa on tapana mennä ”Costalle” eli joen rannikolle, joka on täynnä clubeja ja oksentavia teinejä, jonne en tykkää mennä. Kaikki bileet on siel tosi likasia, tytöt vihasia ja pojat hyökkääviä, ”Ei” tarkottaa niiden mielest et ”Yritä vielä 7 kertaa ja sit saa koskea” Hyi. Nii nyt mentii lähempänä keskustaa olevaan paikkaan joka muistutti vähän enemmän pubia, kypsempää porukkaa ja parempaa musiikkia. Tykkäsin tosi paljon!Keskiviikkona mentiin Angelinan kanssa kuumille lähteille rentoutumaan ja saatiin kutsu bileisiin rannikon toiselle puolelle. Lähettiin sit ottamaa uusintaa ja yö oli viel hullusti parempi ku edellinen! 9 maissa aamulla kääntelin avainta lukossa, ryömittiin sisään, otin jääkaapista kanankoiven ja lösähin sänkyyn nukkumaan.Siinä varmaan taas päätapahtumat, muuten oonki sit käyny salilla, puistossa ja rannalla hengailemassa vaihtariporukalla, New Yorkilaisen Kellyn synttäreillä ja muuta perinteisä J Ja ensimmäinen postipaketti Suomesta on vihdoin löytänyt tiensä tänne <3 Kiitos äiti karkeista ja Suomi paitulista jota jo kovasti ikävöin!

7 henkilöä, 7 eri maata
USA, Japani, Uruguay, Thaimaa, Ranska, Viro, Suomi

Franco <3                      RIP 3 Turchan pentua :(

BESOS 

Ps. karsee koti-ikävä aina välil jajjaj

No hay comentarios.:

Publicar un comentario