miércoles, 3 de septiembre de 2014

Montevideo

Holaaa, päivitän tosi myöhään koska kesti saada kuvia juhlista, ku olin nii urpo etten ottanu kameraa messii..

Keskiviikkoyönä lähettiin bussilla kohti Montevideota. 6 tunnin kituuttavan matkan jälkeen, jonka aikana kärsin nestehukasta ja kuuntelin kuorsausta, saavuttiin terminaaliin. Terminaalissa ootettiin tunti (ei mitään hajua mitä) ja sit lähettiin taksilla sedälle nukkumaan.

10:00 aikoihin alettiin valmistautua Ingridin poliisikoulun valmistujaisiin. En laittanukkaa hametta vaa farkut, koska julmetun kylmä. Kuitenki valmistujaiset oli tosi siistit ja koreet. Siel oli hirveesti ihania poliisimiehiä marssimassa, puheita ja opiskelijoille poliisin miekkojen jako.


                                                                                                                                             
                                                                                                                                    
Hermanas y sobrinaFamiliaaa!
Poliisivalmistujaisten jälkeen mentiin serkun opiskelijakämppään laittautumaan Fiestaa varten! Tuli taistelua suihkuvuoroista, lämpimästä vedestä, hiuksista, mekoista ja tietysti _tietysti_ olin kaupan päälle kuumeessa! Kuitenki onnistuttiin lähtemään vaan puoltoista tuntia myöhässä.

Oli ihan huuulllut bailut!! Sen mä vaa sanon, et olutta tuotii täys kannullinen pöytää aina ku edellisestä oli puolet enää jäljellä. Erilaisii piirakoita, asadoja (grilliruokaa) ja kakkua vaa kannettii pöytään. Ruuan jälkeen oli ohjelmaa lapsille, livebändi ja tanssimista. Siel oli ehkä yks ihana valokuvaaja, jonka kanssa ehkä jutusteltiin. Ei muuta miehistä, koska mulla on stalkkereita jotka kääntää tän espanjaks ja jään kiinni kaikesta mitä sanon… :D Yo sé! 6:00 aamulla bileet oli ohi ja kontattiin taksiin. Aamulla lähettiin toisille serkuille pariks päiväks. Siitä lisää toisessa tekstissä, koska spämmin tän tekstin kuvilla J        Besoos!

No hay comentarios.:

Publicar un comentario