martes, 23 de septiembre de 2014

Fray Bentos!

Lauantaina saavuttiin seittemän aikoihin Fray Bentokselle ja alettiin laittautua hissukseen bileitä varten. Yhen aikoihin lähettiin taksilla keskustaan aukiolle istuskelemaan ja juomaan ja siitä W clubille. Club oli tosi siisti ja tanssittiin vaa hulluna siskojen ja niitten kavereiden kanssa. Yhtäkkii, just sopivasti ku joku epämiellyttävä mies yritti tanssittaa mua, tunnistin väkijoukosta pojan, jonka tiesin tavanneeni. Hetken mietinnän jälkeen tajusin sen olevan saksalainen vaihtari, Connor, ja innostuin nii paljon, et oikeesti vaa tönäsin sen miehen pois ja hyökkäsin tän vaihtarin kimmppun onnellisena :D Hhaha mentiin siitä sit juttelemaan clubin ulkopuolelle ja oli taas kiva jakaa tunteita ihmisen kaa joka ymmärtää, koska on samassa tilanteessa.

5 aikoihin yö jatku AX-13 keikalla, joo, sen saman bändin, jonka kanssa oltiin kuumilla lähteillä... ;) Keikka oli tosi hyvä ja yleisö pomppi hulluna. Mut jopa (vittujee) mainittiin biisissä josta tykkään.. ei siitä enempää :D Mut joo, oli siistiä nähä jätkiä taas, vaikkei kauaa kerettykkää jutella. Aika nopeesti keikan jälkeen 6 aikoihin soitettiin taksi ja lähettii kotiin aamupalalle.

Laittautuminen käynnissä
Lopputulos!


Siskot


JENGI KOOSSA!
                                                    Mun raksupaksusöpöliinijumalat <3 :

 Edustuskelposet vaihtarit ja sillee..Helvetinherkullinenaamupala-meininki

Sunnuntai oli tosi nasta päivä. Päivällä heeerkullisten asadojen (grilliliha) jälkeen lähettiin perheen kanssa Las Cañas –biitsille istuskelee ja kattelee auringon laskua. Sen jälkeen sovin treffit keskustaan Connorin kanssa. Mentiin pizzerialle juomaan olutta ja juttelemaan, et miten vuosi on alkanu. Me ollaan tosi samanlaisessa tilanteessa, ku molemmilla on saman ikänen sisarus kotona, nii ongelmat on tosi samanlaisia. Oli tosi kivaa ja aika vaa lens, nii et äiti sit tekstas puol yheltä, et oonko tulossa :D

Eilen oli tosi arkinen päivä, matea plazalla, keskustan tutkimista, syvällistä keskustelua siskon kanssa ESPANJAKS, alkaa jo oikeesti sujuu hyvin jajaja :D ja illallis martinit äitylin kanssa. Tänään on varmaa tosi samanlainen päivä, ku oon vähä kipee ja ulkona on kylmä ja tuulinen sää..


Mami ja sisko
Terkkuliineja taas eheee!

No hay comentarios.:

Publicar un comentario