viernes, 12 de septiembre de 2014

Ei niin ruusuista arkea ja juhlaa

Oon ollu Uuruguayssa nyt tasan kuukauden IIIKS!
Meil on tosi harvoin netti nykyään, nii yritän aina kirjottaa seuraavan blogi kirjotuksen aikasemmin valmiiks ja sit ku saan netin, nii päivitän blogin ja modeemi menee taas menojaan :D Nyt sain vähä enemmän aikaa ja kirjotan tätä päivitystä tällä hetkellä, HEHE mitä?

Istun olkkarissa takan ääressä ja katon outoa Argentiinalasita tanssiohjelmaa, Showmatchia, äitin kanssa. Äskön syötiin lihakeittoa ja jälkkäriks pitsaa ja jälkkärin jälkkäriks karkkia :D Kävinkö salilla tänään? En.
Tosiaan, viime Sunnuntaina (päivitin tiistaina, mut tapahtumat loppu sunnuntai aamupäivään..) lähin illalla vanhemman siskon Ingridin kanssa sen poikaystävän, Davidin, siskontytön syntymäpäiville. Ohjelmassa oli olutta, niinku tääl on joka paikassa, juoksevia lapsia, tanssia ja epämiellyttäviä ”en puhu espanjaa”-tilanteita :D Ku tää siskon poikaystävän isä yritti keskustella mun kanssa Suomen armeijasta ja poliittisesta tilanteesta, no kun en tätä niin helppoa aihetta osannut käsitellä nii loppu illan sain kattoa elekieltä kun se yritti kysyä et haluunko juotavaa, ruokaa yms.. mitkä ei siis ole lainkaan helpompia aiheita, joista todellakin selviäisin ilman elekieltä :DDD Illan pimetessä lähettiin ”Nuorisoporukalla” Ingridin, Davidin, sen 2 veljen ja toisen niistä tyttöystävän kanssa Salton ulkopuolelle Padre Pion laaksoon. Tosi nätti ja mystinen paikka, jossa on kuulemma hyvää energiaa, ku tää Padre Pio on joku pyhimys, sen syvemmälle asiaa en päässy mun espanjan taidoilla!
                                                  


Chicas!

Sit alko taas normaali arki J No, ei niin normaali, maanantaina riitelin ensimmäistä kertaa äitin kanssa, koska sanoin siskolle aika ikävästi suihkuun ja internettiin (oikeesti!) liittyvän riidan päätteeks. Tuli paljon huutoa, vähän itkua ja lopulta tosi hyödyllinen ja avoin keskustelu, sekä äitin ja isän, että siskon kanssa. Elämä on taas paljon helpompaa, ku pääs purkamaan tunteita ja oppi taas saman katon alla asuvista persoonista jotain uutta J


Joka tapauksessa takana alkaa olla taas yks upee viikko täällä, alotin salilla aerobicin, käytiin Karmenin kanssa shoppailemassa ja jätskillä, Chokin kanssa puistossa juttelemassa syvällisiä, espanjan tunnit on alkanu ja elän ja hengitän ja tänään juttelin ekaa kertaa kunnolla espanjaa mun luokkalaisten kanssa, tuntu tosi kivalta kuuluu porukkaan ja mulle sanottiin et puhun jo tosi hyvää espanjaa J Elämäni pähkinän kuoressa! Huomenna pizzaa ja illan viettoa siskon kavereitten kanssa, joista yks on kuulemma ”vähän” hulluna muhun HAHA ;) :D                                           TERKKUJA!!
No hay comentarios.:

Publicar un comentario