miércoles, 20 de agosto de 2014

First day at LICEO!

Nyt oon kotona ruokahuoneessa kuuntelemassa VI-EM’iä (Joku Uruguayn One Direction :DDD) ja oottamassa et lähetää kohta kaupungille. Oottaminen tarkottaa, etten ite oo viel käyny ees suihkussa ja kohta tarkottaa et kello on nyt 17 ja lähetään ~20. Mut tosiaan kaupungilla on tarkotus vaihtaa mun heti alkuun rikki menny reppu ja ostaa uus SIM-kortti, mut seki tarkottaa et ensin kävellää ja hengaillaa kavereitten kaa ja sit mennää hoitaa asiat, just ennenku kaupat menee kii.. Tää aikataulu sopii mulle!!

Eli perheessä on sisko, joka on kunnon rock-fani ja eläkeläiset vanhemmat. Se et 37-vuotias veli asuu kotona, tarkottiki et koko sukuu asuu samal korttelil! Täs on kaikki tädit ja isän serkut ja niitten kissat jajajajjaja! Siskon kaa tuun tosi hyvin toimeen, aina ku pystytää keskustelee jostai.. no puhutaan yleensä pojista, koska ei tarvii osaa espanjaa tullakseen ymmärretyks, pitää vaa kikattaa ku näkee jonku söpön ja nyrpistää nenää ku ruman :DDD Elämäni pähkinän kuoressa, no? Isän kanssa tuun kans toimeen, me ei kuitenkaa puhuta tytöistä, mut ku se puhuu tosi hitaasti ja käyttää perinteisii verbei nii pysyn perässä. Sit jos en nii se vaa nauraa ja tyylii taputtaa selkää. Äidistä en oo ihan varma vielä…. Se on tosi hyvä kokki ja auttaa mua kaikessa, mut must tuntuu et se ei oikeen tykkää ku en puhu espanjaa ja sitä ärsyttää ku en ymmärrä. Mut se tulee varmasti muuttuu, ku opin kohta :DD!

Turchaa!
Nuestro cuerto


Tänää olin ekaa kertaa koulussa!! (Päivitän taas myöhässä Blogiin, koska unohin ottaa kuvia :-D) Hirveet ongelmat heti aamusta kansliassa, ku en ymmärtäny mitää virallist koulukieltä ja noi yritti kysyy et mikä on mun pääaine Suomessa.. JOO MIKÄ PÄÄAINE :DD Tääl voi valita lukion ekalla Humanistisen, Biologisien, Artistisen, tai Tieteellisen. Oon luonnollisesti tieteellisellä, sí? Eli joo mut laitettiin artistiselle, vaikka ilmeisesti äidin ja mun tutorin mielestä se ei ollu hyvä, no emmä ymmärrä mitä ne sanoo, nii ei voi mitää!!

Ei mut mun luokka on vaa täynnä chicos muy buenoos, pääsin heti sellaseen 6 pojan ja 1 tytön porukkaa, jos kaikki soittaa kitaraa ja laulaa. Ja tästä lähtiki ensimmäinen töppäys jonka tein tääl… ::


Eli, mun koulu loppu 12:00 ja mun piti oottaa aulassa siskoo 13:30 saakka, koska sil oli vika tunti. No, sit nää mun chicos lindos pyys mua soittelee plazalle.. ja sovittii yhen niist kaa et se pitää must huolta ja tuo takas tunnin päästä (Ihana mies). Eli VAMOS A PLAZAA! Siel me sit soiteltii ja naurettii ja laulettii, kunnes mun sisko tuli mun takaa sillee ”Mitä helvettiä?”. Kävi ilmi, et mun siskon oliki tarkotus ottaa mut sen englannin tunnille näytille ja sit ku en istunu siel aulas, enkä meiän luokas, nii koko koulun henkilökunta sit etti mua sit siel. Sainki sit esittää tarinani espanja-englannilla 1 vanhempien luokan edessä anteekspyyntöjen kera :DDDDD Se opettaja vaa nauro et ”Joo tääl ei ikin tapahu mitää jännittävää, nii sua ja sun selityst kattoo ku elokuvaa” jejejeje Ja siis sekaannus ei johtunu siitä et mun espanja on iha mätä, vaa et ne muutti suunnitelmia. 

PS. Saltossa on ihan sairaan kuuma, terkkuja vaa Montevideoon, missä +15 XD!!
Chicos MUUY Locoos!!


No hay comentarios.:

Publicar un comentario